Dárek k svátku

Svetr pro hrníček

Blížil se svátek mojí milované mladší sestřičky. Uvažovala jsem, čím ji potěšit. Sestra miluje podzim, déšť v korunách stromů, praskání dřeva v krbu, zachumlání se do deky a poslech jazzové hudby s hrníčkem dobrého čaje.

Napadlo mě, že jsem vždy chtěla zkusit uháčkovat jednoduchý obal na hrníček s teplým čajem či kávou. Podzim je sice zatím docela teplý, ale za zkoušku to stojí…

Co budu potřebovat?

Hlavně hrníček, nejlépe čistě bílý, jakékoliv malování by mohlo vadit a můj nápad by nevynikl. Určitě by hrníček neměl být příliš konický, to by svetřík nedržel a sjížděl dolů. Takže nejdříve hurá do obchodu.

Pak nějakou vlnu?

Prohrabala jsem krabice se zbytky bavlnek. Našla jsem malé oranžové bavlněné klubíčko. Sestra má ráda podzimní barvy, jako oranžovou, hnědou, olivově zelenou, takže výběr se mi zdál docela dobrý.

K svetříku by to chtělo ještě nějaký doplněk, třeba podšálek ve stejné barvě. Aby až si uvaří kafíčko, v klidu si sedne na její krásnou dřevěnou terásku mezi svíčky, lampičky a její milované kytičky, vzniklo s hrníčkem malé příjemné zátiší.

Sestra měla z dárku opravdu radost a jak se ukázalo můj malý záměr na příjemnou chvilku se mi podařil. Hned ráno, na druhý den, mi poslala fotku s komentářem:

„Venku je sice horko, ale já si jdu dát zateplenou kávičku…Pa ségra 😊“

Její fotka sice není z venkovní terasy, ale i tak mě moc potěšila. Návod na takový to svetřík pro hrníček najdete na mém připravovaném ebooku zdarma. Ebook již brzy.

Martina Vašková
Jsem maminka, teta, babička, která ráda tvoří pro děti, pro maminky, pro babičky a pro radost. Nabízím nápady, návody, jednoduchost a výrobky nejenom z klubíček. Můj příběh si přečtěte zde >> Napsat můžete na zivotshackem@martinavaskova.cz
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

  • Čtverec a kruh, aneb základní pravidla háčkování s bonusem
  • Nejnovější články
  • Kategorie
  • Facebook