Lázeňské potěšení

Moje kamarádka z práce, pojede do lázní. Jak už to bývá, na jednu stranu se těší, ale na druhé straně těšení kazí fakt, že má zdravotní problém, proto potřebuje lázeňskou péči.

Sama jsem chtěla svůj zdravotní hendikep vyřešit pobytem v lázních a věřím, že jsem tím operaci oddálila, ale i přesto jsem se náhradní totální endoprotéze (zatím jen jedné) nevyhnula.

Jen chci říct, že chápu její pocity, které se zatím prohlubují, jelikož stále nemá termín nástupu.

Kamarádka má ráda modrou barvu, napadlo mě udělat jí trochu radost a uháčkovat pro ni šátek.  Na Youtube mě již dříve zaujal jeden návod. To byla výzva, jak kamarádku potěšit, a přitom se zároveň naučit něčemu novému. Za zkoušku to stojí. (odkaz na video přikládám).

Bohužel ale vlnu, kterou ve videu použili, jsem nesehnala v odstínech modré. Zkoušela jsem tedy jiné možnosti, nakonec mě barevně zaujala vlna v obchodě KIK. Je sice pěkně barevná, ale výsledný šátek není tak jemný a vzdušný, jak bych si představovala. Ovšem já jsem sama sobě poměrně náročný kritik.

Základy háčkování ovládám, tak vzor se ukázal jako poměrně jednoduchý. Šátek rychle přibýval a za dva večery byl výtvor na světě. Z výsledku jsem sama byla nadšená. Šátek je krásný velký a nekousavý. Kamarádka byla překvapená a šátek se jí moc líbil.

Věřím, že si ho v lázních pěkně užije a udělá v něm velkou parádu.

Martina Vašková
Jsem maminka, teta, babička, která ráda tvoří pro děti, pro maminky, pro babičky a pro radost. Nabízím nápady, návody, jednoduchost a výrobky nejenom z klubíček. Můj příběh si přečtěte zde >> Napsat můžete na zivotshackem@martinavaskova.cz
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

  • Čtverec a kruh, aneb základní pravidla háčkování s bonusem
  • Nejnovější články
  • Kategorie
  • Facebook